Tedarikçilerinize, çalışanlarınıza ve hatta bazı durumlarda müşterilerinize yaptığınız ödemeleri bu sayfada hem ekleyebilir, hem takip edebilir, hem de yaklaşan borçlarınızı kolayca görebilirsiniz.
Not: Tedarikçilerinize yaptığınız ödemeleri tek tek girerek kayıtlarınıza alabilir veya ayrı ayrı yaptığınız ödemeleri tek seferde kayıtlarınıza ekleyebilirsiniz. Tavsiyemiz; kayıtlarınızın düzeni için ve ilerde oluşabilecek mutabakatlaşma sorunu olmaması için her bir ödemeyi ayrı ayrı girmenizdir.
1. Ödemeler Sayfasında Ödediklerim Sekmesi

Ödediklerinizi görebilmek için önce yaptığınız ödemeleri girmeniz gerekir.
Bu sekmeden yapmış olduğunuz tüm ödemeleri görebilirisiniz. Bu ödemeleri kimlere (tedarikçi, müşteri, çalışan) ve ne için yaptığınızı (alım ödemesi, iade ödemesi, avans ödemesi, maaş, vb) kolayca takip edebilirsiniz.
2. Ödemeler Sayfasında Borçlarım Sekmesi

Kime (hangi tedarikçinize/müşterinize/çalışanınıza), ne amaçla (mal/hizmet alımı, iade ödemesi, avans ödemesi, maaş ödemesi, vb) borçlarınız olduğunu, ödeme günlerinin ne zaman olduğunu ve ödeme günü geçenlerin ne kadar geçtiğini kolayca takip edebilirsiniz.
3. Ödemeler Sayfasında Tarih Filtresi

Bu filtre ile istediğiniz tarih aralığında kayıtları filtreleyerek istediğiniz kaydı kolayca bulabilirsiniz. Borçlarım sekmesinde arama yapmak için ‘Borçlarım’ sekmenize gelmeniz ve arama yapmak istediğiniz tarih aralığı için başlangıç ve bitiş tarihlerini girmeniz yeterlidir.
4. Ödemeler Sayfasında İşlemler

- Ödemeler sayfasında tüm kayıtlar için yapmak istediğiniz işlem için önce ilgili kaydı seçip, yapmak istediğiniz işleme tıklamanız gerekmektedir. Yapabileceğiniz işlemler;
- Silme: İstediğiniz ödemeyi silebilirsiniz.
- Güncelleme: İstediğiniz kayıt ile güncelleme yapabilirsiniz.
- Makbuz: Yapılan ödemenin fiziksel kanıtı için ilgili kaydı seçip bilgisayarınıza makbuz indirebilirsiniz.
5. Ödemeler Sayfasında Ara

Bu filtre sayesinde istediğiniz isim ile arayarak, istediğiniz kaydı kolayca bulabilirsiniz. Her sekmede ayrı ayrı arama yapmanız gerekir.
6. Ödemeler sayfasında Başlıklar

Ödemeler sayfasında istediğiniz başlığı (kolonu) kaldırıp ekleyerek kendinize uygun bir görüntüleme yapabilirsiniz.
7. Ödemeler Sayfasında Excel’e Aktar

Excel’e Aktar’ a tıklayarak tüm kayıtlarınızı Excel formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
8. Ödemeler Sayfasında Ekle

1. Tedarikçiye Yapılmış Ödeme: Tedarikçinizden aldığınız mal/hizmetin karşılığında yaptığınız ödemeyi bu seçenek ile kayıtlarınıza almanız gerekir.
2. Tedarikçiye Sipariş Avansı: Bir alım öncesi tedarikçinize ödediğiniz avansları bu seçeneği seçerek girerseniz tedarikçiniz ile olan mutabakatlaşmayı kolaylıkla yapabilirsiniz.
3. Personele İş Avansı: Personelinizin işletmeniz için yapacağı gezi masraflarını ve alımlarını yapabilmesi için önceden ödediğiniz avansı bu seçenek ile kayıtlarınıza almanız gerekir.
4. Maaş Ödemesi: Çalışanınıza yapmış olduğunuz maaş/ücret ödemelerini bu seçenek ile kayıtlarınıza alabilirsiniz.
5. Müşteri Avansının İadesi: Müşterinizden bir işi yapmak karşılığında önceden aldığınız ve bir sebepten dolayı işin iptali olması durumunda avansı iade etmeniz durumunda bu seçenek ile kayıtlarınıza almanız gerekir.
6. Maaş Avansı: Personelinizin maaşından kesilmek üzere aldığı avanslar için para ödemesini bu seçenek ile kayıtlarınıza almanız gerekir.
7. Müşteriye Ödeme: Müşteriniz ile yaptığınız işin iade edilmesi sonucu müşterinizden aldığınız parayı iade etmeniz durumunda, kayıtlarınıza bu seçenek ile almanız gerekir.
8. Personele Masraf Ödemesi: Personelinizin işletmeniz için cebinden çıkan masrafları çalışanınıza ödemeniz durumunda kayıtlarınıza bu seçenek ile almanız gerekir.