Ticari Muhasebe Programı Nedir?

Ticaretle uğraşanların bildiği şeylerden biri muhasebe süreçlerinin zaman zaman ne kadar karmaşık hale gelebildikleri. Öyle ki bazen o kadar fazla takip edilmesi gereken satış, müşteri, tahsilat, çek-senet, depo kaydı değişimi vesaire olmakta ki bu süreçlerin hepsini derli toplu bir şekilde takip etmek ciddi şekilde zorlaşmakta. Ancak bu noktada ticaretle uğraşanlara yardımcı olacak önemli bir araç var: ticari muhasebe programı.

Ticari muhasebe programı sayesinde pek çok muhasebe işleminiz otomatik bir şekilde gerçekleşir, veriler otomatik olarak kaydedilir, ve muhasebe bilgileriniz derli toplu bir şekilde saklanır. Böylece her taraftan gelen veri akınına rağmen işletmenizin yolunu kolayca, doğru veriler ışığında çizebilirsiniz.

Ticari Muhasebe Programı Ne İşe Yarar?

Ticari muhasebe programı kullanmanız durumunda gerçekleştirebileceğiniz işlemlerden bazıları şunlardır:

  • Bütün muhasebe verilerinizin düzenli ve istediğinizi kolayca bulabileceğiniz şekilde saklanması.
  • Gelir-gider takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Banka hesaplarınızı takip edebilirsiniz.
  • Müşteri takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Çek-senet takibinizi gerçekleştirebilrisiniz.
  • Depo takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Fatura ve irsaliye işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Stok takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eko Hesap bütün bu işlemleri ve daha fazlasını kolayca gerçekleştirmenizi sağlayacak, kullanışlı bir ticari muhasebe programıdır. Eko Hesap’ı hemen ücretsiz deneyin!

Bütün Muhasebe Süreçlerinizde Ekohesap Sizinle!

Kullanıcı dostu bir web tabanlı ön muhasebe programı arıyorsanız Ekohesap tam size göre! Ekohesap ile gelir ve gider takibinizi yapın. Faturalarınızı yönetin. Müşteri ve tedarikçi takibinizi gerçekleştirin. Raporlar menüsüne bakarak hangi ürünün ne kadar satıldığını görüp mali müşavirinize alış-satış faturaları hakkındaki bilgileri kolayca mail yoluyla gönderin. E-Fatura yönetiminizi gerçekleştirin ve ödeyeceğiniz vergileri kolayca görün. Çalışanlarınıza ödeyeceğiniz maaşlara bakın ve dilerseniz maaş bordrolarını kolayca çıkarın. Çek ve senetlerinizin durumlarını takip edin. Ekohesap bütün bu işlemleri ve daha fazlasını kafanız karışmadan gerçekleştirebileceğiniz kullanımı kolay bir ön muhasebe yazılımıdır. Ekohesap’ı ücretsiz olarak denemek için hemen bizimle iletişime geçin!